dilluns, 30 de juny del 2008

Pau Reixachs guanya la primera prova de l'Open Bike Pirineus a la Molina









Video de l'arribada dels tres primers.

L’Open Bike Pirineus, que consisteix en un descens en bicicleta en format Avalanche, s’ha estrenat avui a La Molina Bikepark amb la participació de 50 bikers de tots els nivells. La segona etapa tindrà lloc al Grandvalira Mountain Bike Park el 20 de juliol.

La prova ha tingut un desnivell de prop de 700 metres i el circuit recorria pistes verdes, blaves i negres plenament ciclables i la cursa ha estat traçada per a tots els nivells i era assequible a bicicletes d’enduro i de descens. La baixada s’ha iniciat a la pista Forestal a la part alta del telecabina i l’arribada estava muntada a la base del telecabina Alp 2500, on s’ha celebrat el lliurament de premis i una botifarrada per a tots els participants i acompanyants.

La competició ha consistit en dues mànigues, una primera classificatòria en que s’ha donat sortida massiva a grups de 16 riders segons l’ordre d’inscripció. Segons els temps cronometrats a la primera màniga s’han establert els grups de sortida de la segona màniga, sortint els millors temps en última posició. D’aquesta segona màniga han sortit tres classificats per categoria (infants i homes) i el millor classificat de totes les categories ha esta Pau Reixachs amb un temps de 8:27:57, seguit de l’argentí afincat a Andorra Diego Alvaro amb 8:29:61 i tercer ha entrat Albert Batlle amb 8:32:07.
Pel que fa als infantils el primer ha estat Dani Robau amb 10:02:76 seguit de Eric Martín amb un temps de 10:23:46 i el tercer al podi ha estat Adrià Navarro que ha fet 10:39:15. Cas destacar també el premi especial que s’ha atorgat a l’inscrit més jove que ha estat Roger Jiménez d’11 anys d’edat.